ADIYAMAN / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

YUNUS EMRE MAH. 29161 SK. NO 4 MERKEZ / ADIYAMAN
Adıyaman’ın Güneşe Bakan Yüzünde; Değişimin Ve Başarının Öncüsü Olmak.
Misyon
Evrensel Değerler Işığında Verdiği Eğitimle Çağın Gerektirdiği Bilgi ve Becerilere Sahip; Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Alanlarında, Değişime Ve Gelişime Açık, Analitik Düşünen Bireyler Yetiştiren Bir Eğitim Kurumu Olmak…
08:00 ile 15:20
Merkezi Sistem Doğalgaz
Belediye otobüsleri ve Ziyaret hattı minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okul Aile Birliği kararı gereğince okulumuz öğrencileri ÇALIM Turizm tarafından yapılmaktadır.
YUNUS EMRE MAH. 29161 SK. NO: 4 MERKEZ / ADIYAMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezinde Sağlık Bakanlığı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi (400 Yataklı) karşısında yer almaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda çeşitli sportif etkinlikler düzenlenmektedir. 2021/2022 yılında bireysel olarak düzenlenen sportif yarışmalarda öğrencilerimiz 2 Altın 2 Gümüş madalya kazandılar. Oryantrik yarışmalarında il 2 ve 3. lüğü dereceleri elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
2 adet e-twining projemiz devam etmektedir. 1 adet tasarım belgemiz bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
45001 Kalite Yönetim Sistemleri Proje çalışmalarımız devam etmektedir. Tübitak Bilim Fuarı ve Bölge finalleri çalışmalarımız devam etmektedir. Okulumuz bir adet tasarım sicil belgesi almıştır.
Yurtdışı ERASMUS proje çalışmalarımız devam etmektedir.